Wie schrijft?

Mijn motto is "Hoe meer ik test hoe beter ik zal krijgen" en deze blog is een groot deel van de test. Ik heb het testen van regengoten voor ongeveer 5 jaar. Ik heb het geluk gehad om te werken met een aantal fantastische mensen die weten hoe regengoten te testen, dus deze blog is niet een complete verspilling van tijd (en een verspilling van geld, als je begrijpt wat ik bedoel!).

Regen goten zijn niet voor iedereen

Sommige mensen houden niet van regengoten en willen regenwater uit hun huis houden. Als u in een natte omgeving woont, is dit een belangrijk probleem dat u zou willen overwegen te vermijden. Ik persoonlijk niet van mening dat dit een probleem, zoals ik graag regen goten hebben in de voorkant van mijn huis (waar het water is echt laag), maar je moet denken over dit bij het overwegen van het kopen van een regengoot (als je besluit om er een te maken).

Regengoten hebben ook andere voordelen

Regengoten kunnen u geld besparen door uw water schoon te houden.

Mijn visie

Mijn passie is om ervoor te zorgen dat u altijd een schone en droge goten in de regen, zodat ze kunnen helpen verminderen de hoeveelheid water die gaat in uw riool. Ik woon in Nederland en mijn blog is erg populair, dus ik hoop het aantal mensen dat mijn blog bezoekt te verhogen. Het is heel gemakkelijk op te zetten voor mijn huis en ik ben niet in een haast om aan de slag. U mij ook e-mail of gewoon volg me op twitter om regelmatige updates te krijgen.

Hoe regengoten te gebruiken? Om het meeste uit regengoten te halen, moet je wat onderzoek doen, want er zijn zoveel verschillende stijlen regengoten. Het maakt niet uit of je in Nederland of Europa bent – je vindt regengoten die aan je behoeften voldoen.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Ik hou van regengoten" maar mijn moeder zei altijd: "Hou je niet van watergoten?" Mijn eerste ervaring met regengoten was in het huis van mijn grootvader. We woonden in het huis naast zijn en ik was slechts 2 jaar oud. We hadden een klein lek in de badkamer die door de badkamer was schoongemaakt. Die dag zei mijn vader: "Dat kunnen we oplossen." Die avond werden we gewekt door een boze buurman. Hij zei tegen mijn vader: "Je moet hier weg. Nu gaan we het hele huis zien. Ik ga het afbreken." Ik was er kapot van. Eerst weigerde mijn vader het huis te verlaten. Hij stond erop om te blijven en hij wilde deel uitmaken van de wederopbouw. Hij weigerde te verhuizen. Het was toen dat ik van RainGutters leerde.

Mijn Ebook, die heet Rain Gutters: A Practical Guide to Rain Gutter Repair kan worden gedownload aan de linkerkant van deze pagina of u het kopen op Amazon (Klik op de afbeelding aan de rechterkant). Ik kan u ook voorzien van allerlei informatie over mijn boeken, artikelen en video's, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen via e-mail of gewoon door te klikken op de "contact me" link op mijn website.

Ik zou graag uw vragen beantwoord over regen goten en ik hoop dat ik u kan helpen. Als u geïnteresseerd bent in hoe regengoten te repareren, zou ik ook graag vragen over dat te beantwoorden. Ik hoop ook in staat te zijn om u te helpen de best mogelijke keuze van regengoten in uw buurt te maken. En, als je vragen hebt over regengoten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

In 2013 werd ik geïnterviewd door BBC over regengoten in Amsterdam. In 2014 werd ik uitgenodigd om mijn regengotenpraat te presenteren op de International Rain Gutter Conference in de NRC. In 2016 sprak ik op de Water Research Conference van de Universiteit van Wollongong. Mijn werk is verschenen in een aantal toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften, waaronder het New Zealand Journal of Water Research.

Regengoten zijn een belangrijk en zeer interessant concept voor mij. In Nederland is het echter erg duur om regengoten te installeren. Daar zijn een aantal redenen voor. Allereerst duurt het lang om regengoten op een kosteneffectieve manier te maken. Als we het gebruik van stedelijk water aanzienlijk willen verminderen, is de beste manier om het zo goedkoop mogelijk te maken. Ten tweede zijn Nederlanders zeer waterbesparend en zijn ze zich zeer bewust van de kwaliteit van hun drinkwater.