Welke regengoten u aanbevelen?

Geen! Waarom? Omdat ze meestal niet erg duur zijn. En, om eerlijk te zijn, de meeste van hen passen niet erg goed of zijn niet zo goed als degene die ik leuk vind.

Ik zeg niet dat er geen regengoten zijn die goed werken. Maar ik weet ook dat er veel zijn die niet goed werken. Dus besloot ik om een aantal van hen uit te testen op een project. En ik wilde ook laten zien dat ze niet echt veel geld kosten. Dus, ik probeer twee regengoten: een goedkoop en een erg duur. De goedkoopste: Ik ben maar een kleine jongen en ik heb niet veel middelen. In de eerste video zie je een eerste weergave van een van de goedkoopste. Het prijskaartje van ongeveer € 8,00 lijkt een beetje goedkoop. De kosten van deze is ongeveer € 40,00 en het kan worden opgewaardeerd tot € 50,00. En de prijs van het upgraden van de tweede, het is slechts ongeveer € 25,00. Dus het is een geweldig product, maar er zijn nog steeds een heleboel mensen die me vragen waarom ik zo veel middelen nodig om het te kopen. Dus ik heb een simpel antwoord. Maar eerst een beetje achtergrond. Ik heb een regengoot een paar maanden geleden omdat ik een probleem had met het dak van mijn auto. En het is een probleem dat veel mensen hebben: Als er water in het dak zit, moet het regenwater van het dak weglopen voordat het in de auto kan komen. Daar hebben we geen problemen mee, maar het werkt niet goed. In tegenstelling tot Platform Ms kan het veel geschikter zijn. Het moet naar de zijkant rennen. Uiteindelijk wilde ik een manier om te voorkomen dat het regenwater in de auto kwam en het makkelijker maakte om de auto daarna schoon te maken. Het idee van een regengoot was geboren en ik heb het testen van deze regengoot en ook degenen die ik heb gemaakt sindsdien.

De eerste stap was de ontwikkeling van een regengoot die er water in zou vangen. De eerste test was een test in mijn achtertuin. Het dak heeft een zeer sterk dak. Er waren geen problemen en de regen was gemakkelijk gevangen. De regengoot is gemaakt met 2 lagen: een regenhoes en een waterdicht dak. Om de regengoot te testen, moest ik hem bouwen. Ik zet een laag asfalt en dan het dak met wat klei uit de tuin van een buurman. Ik wilde zien of het dak de regen zou vangen. Ik was blij toen ik mijn vingers in de regengoot en ze niet vallen en nat. De regengoot dekt niet het gebied dat het moet zijn.

Ik heb de tests voor en nu weet ik wat de resultaten zijn. Regengoot zal niet werken, omdat de regengoot niet waterdicht is! Tegenwoordig gebruik ik waterloze producten zoals het G2 Rain Shield van Rinsom. Het is ook veel duurder. In deze tutorial laat ik je zien hoe je een regengoot die de regengoten zal dekken te maken. Hoeveel zijn regengoten waard? De resultaten zijn geweldig en ik kan u vertellen dat de goot is geen probleem meer.