Hoe worden regengoten gemaakt?

De methode die ik gebruik is al eeuwenlang bekend in Nederland! De reden is dat ik altijd volgens de traditie ga. Ik gebruik altijd dezelfde methoden als in de oudheid. Het enige verschil tussen die tijden en vandaag is dat ik vandaag de dag gebruik maken van meer moderne methoden!

De methode is vrij eenvoudig. Je krijgt wat vuil, het vuil gaat naar de goten en het water wordt erin gepompt. Maar hier is het deel dat ik nooit begrijp, want ik ben geen wetenschapper!

Waarom pompen we water in regengoten?

De reden waarom we pompen in regengoten is eenvoudig. Regenwater is een geweldige vloeistof, je het gebruiken voor een verscheidenheid van dingen: van schoonmaken tot wassen en de lijst gaat maar door! Als je naar buiten gaat in de regen, is het water constant in beweging. Bovendien zal Praxis Cirkelzaag een test zijn. De regen kan niet altijd bij de regengoten komen, dus pompen we het erin.

Hoe meer je pomp hoe meer regen je hebt, dus hoe meer je nodig hebt voor de goten te drogen, hoe groter de goten moeten worden en hoe groter de watertanks. Als gevolg hiervan zal het naar verwachting beter zijn dan regengoot.

In onze situatie in Nederland komt regen veel voor en is het heel makkelijk te krijgen, ook al zit je niet in een nat gebied. We hebben niet veel regen, maar we hebben wel veel neerslag die 's middags naar beneden komt.

In de zomer hebben we ook veel regen, in de winter hebben we veel regen. Het beste ding om te doen is om de regen te pompen, maar ook om het te gebruiken om te wassen en schoon de goten voordat u het weer gebruiken voor een regenachtige dag. In Nederland gebruiken we een waterpomp genaamd een van de walt, die wordt geleverd met een emmer die met het regenwater door de afvoer gaat.